Популярните пловдивски игрални зали Continental  стъпиха в Долината на розите,

...
Популярните пловдивски игрални зали Continental  стъпиха в Долината на розите,
Коментари Харесай

Игрални зали Continental вече и в град Казанлък СНИМКИ и ВИДЕО

Популярните пловдивски игрални зали Continental  стъпиха в Долината на розите, като отвориха своя първи обект в град Казанлък.  Той се намира на ул. „ Генерал Скобелев ”, като работи непрекъснато.

Залата разполага с най-новите машини, които дават неограничени благоприятни условия за облага.

Игралните атомaти „ Clover link еxtreme ”  предлагат джакпот, който започва от 15 000 лв.. Може да заложите и на класиката – рулетка „ Alfastreet ”.

Също по този начин „ Diamond Tree " е най-новият мултигейм с 6 игри, свързани с напредничав
джакпот. Тя е от най-ново потомство с новаторска идея, която прави прекарването в игралната зала и казиното още по-вълнуващо и запаметяващо се. Джакпотът е на 3 равнища, които могат да бъдат извоювани на всеки залог. С доста бонус облаги и опция да се завоюва едно или няколко равнища на джакпота.

Всеки един клиент ще получи
бонус, а още на 27 октомври ще се разиграе месечната лотария, в която късметлия ще си тръгне с 5000 лв..  Друга изненада е, че седмичните бонус игри в „ Континентал ” ” Казанлък  ще бъдат два пъти в седмицата – вторник и събота от 20:00 часа, когато ще има възходящ джакпот. Това не е всичко, като клиентите ще могат да завоюват и дъжда от мистерии от 1000 лв..

Вижте новата зала Continental в Казанлък и фрагменти от откриването:




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР